Röviden vállalkozásunkról, és célkitűzéseinkről.

Vállalatunkat 2020 március 15. napján alapítottuk azzal a céllal, hogy olyan innovatív szoftvereket készítsük versenyképes áron, amelyek technológiai edukáció hiányában Magyarországon csak nehezen elérhetőek. Vállalatunk egyik legfőbb alappillére a folyamatos fejlődés és megújulás amelynek köszönhetően garantálhatjuk ügyfeleinknek a korszerű és teljes mértékben ráoptimalizált szolgáltatást. Az informatikai szegmensbe való belépéskor a vállalatok többsége hamar megismeri a szakma komplexitását, önmagában már egy weboldal is olyan kiegészítő szolgáltatásokat igényel amelyben alapesetben nem kaphatunk egy helyről segítséget. Lehet itt szó akár a keresőptimalizációról, weboldalunk üzemeltetéséről, karbantartásáról, vagy akár elektronikus levelezőrendszer kiépítéséről. Épp ezen okból vállalatunk központi célkitűzése, hogy partnereink minden felmerülő informatikai igényét a lehető legszofisztikáltabb módon szolgáljuk ki. Ha velünk dolgozik, egy olyan kihívásokat kereső csapatot tudhat maga mellett, ami sosem hagyja Önt, vagy vállalkozását cserben a kihívások közben.

Miért érdemes velünk dolgozni?

Folyamatos támogatás

Minden általunk készített rendszert ellátunk egy liszenszkulccsal amelynek segítségével ügyfélkapunkban azonnali segítséget kérhet tőlünk. Így rendszere támogatása évekkel később is biztosított.

Online ügyintézés

Nemcsak az üzletkötést és az árajánlatkérés, de a fizetést is online ügyfélkapunkban végezhető. Minden IT szolgáltatás egy helyen, így könnyebb az adminisztráció.

Ha értékesítené

Elkészített rendszereink támogatása akkor sem szűnik meg ha továbbértékesíti. Liszenszkezelésünk segítségével a támogatás és a további fejlesztés könnyedén megoldható.

Moduláris rendszerek

Mi előre gondolkodunk minden rendszerünk tervezésében, amennyiben későbbiekben változtatna azzal nemcsak időt, de pénzt is spórolunk Önnek.

Szakszerű. és személyreszabható

Nem kötjük meg a kezét, igényeknek megfelelően rendszereink beállításait Ön is könnyedén megváltoztathatja segítségünk nélkül.

Akár listaáron

Rengeteg kész megoldással rendelkezünk, ne aggódjon a rejtett költségek miatt. Ismerje meg listaáraink és kalkuláljon biztosan.

Azonnali segítség?

Ha ötletét vagy problémáit gyorsan szűk határidővel kell megoldani mi vagyunk az ideális megoldás, szeretjük a kihívásokat.

Minnél több annál olcsóbb

Korszerű megoldásainknak köszönhetően a több implementációs rendszerek nemcsak gyorsan, de kedvezménnyel készíthetőek el.

Szabjon meg Ön árat

Ne várjon árajánlatra, szabjon meg Ön árat, és tekintse meg a megszabott keretből kihozható maximumot.

Tekintse meg a velünk való együttműködés minden lépcsőjét.

1. Lépcső

avagy a kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvételt követően ügyintéző munkatársunk elkészíti ügyfélkapunkba való belépését. Ügyfélkapus rendszerünkben hitelesített kapcsolatfelvételre van lehetősége vállalatunkkal, megtekintheti az elküldött árajánlataink, kezelheti szolgáltatásait, megismerheti listaáras szolgáltatásunk mindegyikét.

2. Lépcső

már kész is az árajánlat

Az Ön által megküldött adatok alapján amennyiben nem igényel online meetinget, vagy a választott szolgáltatás nem listaáras ügyintézőnk elküldi az Ön számára az árajánlatot.

3. Lépcső

most Önön a sor

A küldött árajánlatot elfogadhatja vagy elutasíthatja, elutasítás esetén megadhatja milyen okból nem fogadta el ajánlatunkat, minden esetben törekszünk a kompromisszumra

4. Lépcső

átekinti a fejlesztési tervet

Az árajánlat elfogadását követően rendszerünkben kézhezkapja a projekt fejlesztési tervét, ebben a szakaszban folyamatos a kapcsolattartás az ügyféllel így az esetleges módosításokat könnyedén kezeljük.

5. Lépcső

megkezdődött a fejlesztés

A fejlesztési terv elfogadása illetve a fizetési kötelezettségek teljesítést követően az adott projekt megjelenik ügyfélkapujában. Itt követheti a fejlesztés állapotát, megtekintheti a terméket az adott stádiumban, és visszajelzést küldhet számunkra észrevételeivel kapcsolatosan.

6. Lépcső

már készen is vagyunk

A rendszer elkészítését követően azonnal kézhez kapja azt ügyfélkapunkban, minden rendszerünk liszensszel látjuk el így a későbbiekben bejelentkezve kérhet technikai segítséget, vagy ütemezhet következő fejlesztést.

Ismerd meg milyen technológiákkal dolgozunk együtt.

Contact

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Keress fel minket és kezdjük el a közös munkát akár ma! Tedd meg az első lépést a modernizáció felé!

Merj álmodni!

Álmodj nagyot! Összegezd ötleteidet és elképzeléseidet. Légy nyugodt, mi megvalósítjuk neked!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük meg közösen a tervezést. Ismerd meg milyen egy rutinos csapattal együtt dolgozni!

Kezdjük a munkát!

A tervezést követően ismertetjük veled a terved megvalósításához szükséges lépéseket és elkezdjük annak megvalósítását.

Telefonszámunk: +36 30 90 80 379

Contact