Webfejlesztés

Webfejlesztés

Könnyen kezelhető weboldal

Mi mindig gondolunk ügyfeleinkre! Az általunk készített oldalak nemcsak professzionálisak, de könnyedén kezelehetőek is.

Korszerű és nagyszerű

Ismerje meg a legújabb technológiák által nyújtott lehetőségeket. Legyen a küllem és a belső is tökéletes!

Partnerrendszer

Az egy éves ingyenes frissítéseken túl liszensz követő rendszerünk segítségével bármikor felveheti velünk a kapcsolatot ha problémája akadna vagy módosítani szeretne weboldalán.

Mivel foglalkozunk?

Mint ahogy a fizikai világban, úgy az interneten is fontos cége megjelenése, ezért mindenképpen megéri befektetni egy megbízható és szakszerűen kivitelezett weboldalba. Manapság már az ügyfelek jelentős százaléka látogatja meg egy cég oldalát, így kiemelkedően fontos, hogy bizalomgerjesztő és professzionális legyen oldala kinézete és működése. Az első lépésektől bízhat bennünk a tárhely biztosításban, a weboldal tervezésében és elkészítésében, optimalizálásban, karbantartásában. Haladva az egyre bővülő piaccal, mobilbarát, reszponszív weboldalakat készítünk, így ezek minden eszközről megtekintve nagyobb hozzáadott értékű élményt tudnak átadni a felhasználók részére. Webárúház esetén biztosítjuk a feltételeket, hogy könnyen kezelhesse megrendeléseit és raktárkészletét. Az általunk fejlesztett weboldalakba a későbbiekben könnyen implementálhat vállalatirányítási és kezelési rendszereket, részletes felhasználói és fejlesztői dokumentációnk segítségével pedig nemcsak a használat de a későbbi fejlesztés sem fog problémát jelenteni. Egyedi tervezésű rendszerektől egészen kész megoldásokig, ránk számíthat!

Túl sok az ötlet?

Egy weboldal megtervezése és annak funkcióinak meghatározása mindenképp precizitást igényel. Ha úgy érzi túl sok ötlete van, ne aggódjon! Nemcsak az elkészítésben de a tervezésben is segítséget nyújtunk. Számos olyan lehetőség rejlhet weboldalában amelyet technikai tudás hiányában nincs módjában kiaknázni. Számunkra a legfontosabb a minden igényt kielégítő professzionális weboldal elkészítése, teljes szaktudásunk és tapasztalatunk segítségével a legtöbbet hozzuk ki oldalából!

Miért érdemes minket választani?

Minden általunk készített weboldalt audit vizsgálatnak vetünk alá, igényeknek megfelelően akár ingyenesen is elvégezzük a biztonsági frissítéseket.

Egy lassú weboldal nemcsak rossz összképet, de akár bevételkiesést is jelenthet. Oldalainkat az elkészítést követően optimalizáljuk a tökéletes összhatás érdekében.

Az általunk készített oldalak további fejlesztését kedvezményesen vállaljuk, oldalainkat mindig előkészítjük a fejlődésre.

Minden oldalunkat piacvezető technológiák segítségével alkotjuk meg. Nem csak tevékenységére, weboldalára is büszke lehet!

Tovább gondoltuk a reszponzív weboldalakat! Az általunk elkészített oldalak progresszív web applikációként is használhatóak, sőt ha ez sem lenne elegendő, kedvezményes áron elkészítjük Önnek többplatformos telefonos applikációját.

Egyszerre több weboldalra lenne szüksége? Esetleg több nyelven is használni szeretné az elkészítendő weboldalt? Mennyiségkedvezményünknek hála ez nem jelent akadályt!

Kész oldalát szeretné felturbózni? Ebben az esetben mi lehetünk az ideális választás, nemcsak kész weboldalakat de bővítményeket (például: WordPress, Prestashop…) és oldalmódosításokat is elvégzünk.

A weboldal elkészítése mellett annak üzemeltetését és karbantartását is elvégezzük Önnek, ne aggódjon a további technikai feltételeken!

Továbbértékesítené az elkészített weboldalt? Technikai támogatásunk a weboldalhoz adott liszenszhez kötött, így a továbbértékesítés nem jelent problémát. Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg viszonteladó programunk előnyeit!

Egyszer ügyfelünk, mindig ügyfelünk

Ehhez tartjuk is magunkat. Míg a szolgáltatók nagy része elvégzi a feladatot és el is felejti, mi tartósan és kedvező, kiszámítható áron rendelkezésére állunk bárminemű fejlesztés vagy változtatás végrehajtására. Amennyiben igénye van rá, úgy teljes mértékben el tudjuk látni weboldala illetve cége minden technikai igényét, így Ön koncentrálhat tevékenységére. Legyen az rendszergazdai szolgáltatás vagy tartalomszerkesztés, biztos kezekben tudhatja cége informatikai infrastruktúráját, ebben is segít Önnek a megújult liszensz kezelő rendszerünk.

Contact

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Keress fel minket és kezdjük el a közös munkát akár ma! Tedd meg az első lépést a modernizáció felé!

Merj álmodni!

Álmodj nagyot! Összegezd ötleteidet és elképzeléseidet. Légy nyugodt, mi megvalósítjuk neked!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük meg közösen a tervezést. Ismerd meg milyen egy rutinos csapattal együtt dolgozni!

Kezdjük a munkát!

A tervezést követően ismertetjük veled a terved megvalósításához szükséges lépéseket és elkezdjük annak megvalósítását.

Telefonszámunk: +36 30 90 80 379

Contact