Szerver üzemeltetés

Lehengerlő gyorsaság és precizitás.

Szerver üzemeltetés

Lehengerlő gyorsaság és precizitás.

Miért érdemes szerver szolgáltatásainkat választania?

Nekünk az ügyfél az első! Gyakori megkeresés tárgya, hogy egy adott oldal vagy irodai szerver túl lassú, vagy nem felelt meg az elvárásoknak más szerverszolgáltatónál. A Debug Entity csapata ilyen esetekben egyedi felmérést készít az oldalakról és azonosítja problémáit, valamint ezeket ki is javítja. Ügyfeleink ezután a javítás és a szervereinkre áthelyezés után tesztelhetik weboldalukat, természetesen ingyen, egy próbaidőszak keretein belül. Amennyiben elégedettek a javulással, úgy folytonosan átvesszük oldalukat, amennyiben pedig nem, eredeti állapotban visszaszolgáltatunk minden adatot. Lehet szó webszerverről, elektronikus levélküldő szerverről vagy irodai kezelőszerverről, Ön is biztos lehet abban, hogy nem csak egy szervert adunk el Önnek, hanem egy igazi szolgáltatáscsomagot, mely minden igényét kielégíti.

Stabilitás és gyorsaság

Egyedi rendszereink a legmagasabb igényekre vannak szabva, ezért nálunk sosem fordulhat elő, hogy valami miatt lelassul oldala vagy akár elveszik adatcsomagja. Szervereink teljesítménye terhelés alatt még növekszik is és javul. Ha esetleg mégis kevés volna, mi fel vagyunk készülve. Különleges terheltség esetén növeljük a rendszer teljesítményét, hogy elbírja a megnövekedett forgalmat. Mindezt persze mielőtt bármi lassulna. Mindezekmellett folytonosan üzemben tartunk tükörszervereket, melyek bármilyen valószínűtlen szerverkiesés esetén töredékmásodperceken belül életbe lépnek, hogy Ön és a látogatói mindebből semmit se észleljenek.

Adja ki a gondokat a kezéből

További előnye egyedi rendszereinknek, hogy ezeknek vállaljuk teljeskörű rendszergazdai ellátását, illetve minden fejlesztést elvégzünk Önnek. Ennek eredményéül nem lesz többé szüksége több szolgáltatóra, hogy minden el legyen végezve, valamint foglalkoznia sem kell ilyen dolgokkal. Cégének ezen túl majdnem minden egyéb informatikai igényét el tudjuk látni, legyen az eszközbeszerzés és telepítés, licenszek vásárlása vagy bármiféle informatikai fejlesztés végrehajtása. Nálunk jó kezekben van és le tudja vetni vállairól informatikai rémálmait.

Contact

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Keress fel minket és kezdjük el a közös munkát akár ma! Tedd meg az első lépést a modernizáció felé!

Merj álmodni!

Álmodj nagyot! Összegezd ötleteidet és elképzeléseidet. Légy nyugodt, mi megvalósítjuk neked!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük meg közösen a tervezést. Ismerd meg milyen egy rutinos csapattal együtt dolgozni!

Kezdjük a munkát!

A tervezést követően ismertetjük veled a terved megvalósításához szükséges lépéseket és elkezdjük annak megvalósítását.

Telefonszámunk: +36 30 90 80 379

Contact