Mobilapplikáció
Fejlesztés

A fejlődés következő szintje.

Mobilapplikáció
Fejlesztés

A fejlődés következő szintje.

Ön se maradjon le

A mai világban nem szabad szem elől téveszteni a folyamatosan növekvő és bővülő lehetőségeket kínáló mobil platformokat. A technológia fejlődésének köszönhetően lehetőség van egy keretrendszer segítségével elkészíteni multiplatformos mobil applikációját és weboldalakat is. Ezzel a lehetőséggel nemcsak időt de pénzt is sporólhat, valamint az elkészített alkalmazás is korszerű technikák segítségével fog létrejönni. Csapatunk olyan multiplatform támogatást támogató keretrendszereket használ mint a Flutter vagy a Ionic. Az elkészített alkalmazás kifinomult API interfésze segítségével minden funkciót képes átemelni melyet eddig csak natív fejlesztésű alkalmazások támogattak. Használjon beépített QR vagy RFID olvasót, hatékonyítsa értesítési rendszerét Push értesítések segítségével vagy növelje rendszerei biztonságát 2FA hitelesítéssel.

Az öltetelésen túl egészen a megvalósításig.

Az ötlettől kezdve segítünk a megtervezésben, a tökéletes háttérszolgáltatások megtalálásában. Ön kitalálja. Közösen megtervezzük. Mi megcsinaljuk. A fejlesztés folyamán fontos számunkra a folyamatos kommunikáció, mindig szívesen fogadjuk az új ötleteit! Az alkalmazás elkészítését követően liszenszkövető rendszerünk segítségével folyamatos frissítésekkel látjuk el alkalmazását. Ismerje meg listaáras szolgáltatásainkat amelyek keretein belül költséghatékonyan és gyorsan kaphat kézhez alkalmazást.

Platform független megoldásaink

A jelenleg használt technikák egyik hátránya, hogy az alkalmazásokat minden esetben plafromra kell fejleszteni, így egy olyan alkalmazás amelynek használatát 2 platformra szánták kétszer annyi fejlesztési időt jelent mint a multiplatformos rendszerek. Ez nem csak a fejlesztési időt, de az anyagi ráfordítás mértékét is befolyásolja.
Ismerje meg a jövőt, amely a multiplatform támogatáson nyugszik. A Google által támogattott legmodernebb mobil fejlesztési technológiákat használva az új mobilalkalmazását képesek vagyunk platfomfüggetlenné tenni. Ennek köszönhetően az elkészült alkalmazást elegendő egy feljesztési keretrendszerben elkészíteni, illetve a későbbi implementációkat is csak ebben a keretrendszerben kell alkalmazni.

A laikusok kedvéért.

Laikusként túlságosan kecsegtetőnek tűnhet az időt és pénzt spóróló, ugyanakkor technikailag minden szempontból kiemelkedő alkalmazások ötlete. Ez nem csak egy jól hangzó marketing fogás; ez a jövő. Ismerje meg néhány lépésben, hogyan tudjuk ezt megvalósítani.

A számítógépes fejlesztési nyelvekhez hasonlóan a telefonos alkalmazások fejlesztési keretrendszereit is elsősorban a telefon operációs rendszerét vagy hardverét készítő vállalatok adták. Ennek köszönhetően születhetett meg többek között a Swift és az Objective-C. Ezeknek a rendszereknek az előnyeit nem lehet vitatni, hiszen első belépőként csak ezeknek a használatával lehetett alkalmazást készíteni. Az adott programozási nyelvek csak 1-1 platformot voltak képesek támogatni, illetve a köztük rejlő különbségeknek köszönhetően nem lehetett összevonni azokat. Tehát ha egy alkalmazást szerettünk volna 2 külön operációs rendszerre elkészíteni (például iOS és Android), akkor az adott alkalmazást két különböző programozási nyelven volt szükséges fejleszteni. Ez nem csak humánerőforrásban, de projektvezetési szempontból sem volt hatékony, azzal nem is számolva, hogy a későbbiekben a frissítéseket is két különböző alkalmazáson kellett elvégezni. Több nagyobb gyártó megpróbálta ezt a problémát áthidalni a multiplatformot támogató fejlesztési keretrendszerekkel, amelyeknek köszönhetően egy alkalmazást egy fejlesztési nyelven kellett elkészíteni, majd ezt úgynevezett fordítási eljárással kiadni több platformra. Ezeknek a megoldásoknak az egyedüli hátulütője az volt, hogy nem voltak képesek teljesen kihasználni a telefonok vagy operációs rendszerek által nyújtott lehetőségeket. Például működött az RFID olvasás de nem működött a Face ID funkció mert az ahhoz szükséges technikai feltételek még nem voltak adottak. A megnövekedett piaci nyomásnak köszönhetően több olyan megoldás is létrejött amely a multiplatform megoldás mellett teljes API interfésszel szolgált az operációs rendszerek és telefonok között, így lehetőség nyílt a telefon és az operációs rendszer által nyújtott lehetőségek teljes kihasználására. Az egyik megújító a Google volt a Flutter keretrendszerrel. A Flutter segítségével képesek vagyunk egy olyan alkalmazás létrehozására amelyet egy nyelven írtunk meg és minden az adott eszköz által támogatott funkcióhoz hozzáfér. Ezzel nemcsak a fejlesztési időt, de a szükséges humánerőforrást is csökkenteni tudjuk, hiszen nem kell több nyelven is programozni tudó munkatársakat alkalmazni, illetve nincs szükségünk egy adott ötletet több alkalommal is több operációs rendszerre elkészíteni.

Contact

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Keress fel minket és kezdjük el a közös munkát akár ma! Tedd meg az első lépést a modernizáció felé!

Merj álmodni!

Álmodj nagyot! Összegezd ötleteidet és elképzeléseidet. Légy nyugodt, mi megvalósítjuk neked!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kezdjük meg közösen a tervezést. Ismerd meg milyen egy rutinos csapattal együtt dolgozni!

Kezdjük a munkát!

A tervezést követően ismertetjük veled a terved megvalósításához szükséges lépéseket és elkezdjük annak megvalósítását.

Telefonszámunk: +36 30 90 80 379

Contact